Како кучето на Аманда Сејфрид и го смени животот на подобро

Ако сте како еден од 40-те милиони Американци кои страдаат од анксиозно растројство, имате нешто заедничко со актерката Аманда Сејфрид. Sвездата доживеа исцрпувачка вознемиреност во нејзините рани 20-ти, токму кога нејзината кариера стартуваше.

Исто така, како дете била дијагностицирана со опсесивно компулсивно нарушување. Аманда изјавила дека и биле препишани правите антидепресиви и имајќи го своето куче, Фин покрај себе сето тоа и помогнало да го стабилизира своето ментално здравје.

Сподели