Кармен академија за фризери и шминкери

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Доколку сте одлчиле ваша идна професија да биде фризер или шминкер, сега ја имате можноста да се обучите и да добиете верифициран сертификат од „Министерството за образование и наука на Република Македонија“. Токму во Битола во одлични услови „Академијата Кармен“ ви ја нуди таа можност. Деталите за ова од разговорот со Димче Ивановски во продолжение.

Share.