Каролина запеа на прославата на 20 годишнината од матура

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во ек се прославите на годишнините од матурите. А токму 20 години од матурирањето синоќа прослави и генерацијата 94/95 од Гимназијата „Јосип Броз Тито“ Битола која матурираше во 1998 година.

Дел од прославата беше и познатата македонска пејачка Каролина, која своето средно образование го заврши токму во оваа гимназија пред 20 години. Таа не одолеа да испее некоја песна и да запее заедно со генерацијата.

setaliste.com.mk

Share.