Кејти Пери и кучето Батерс

Кејти Пери има мало тинејџерско куче Батерс кое е преслатко – и таа обожава многу да се дружи со Кети. Еве неколку брилијантни слики од нив!

 

Батерс патува со стил

 

Носи адидас

 

Носи рачно изработено ремче со знакот на Кејти Пери

Сподели