Километри-емотивен видео запис на Влатко Лозановски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Километри е насловот на најновата песна на еден од нашите најдобри машки изведувачи, Влатко Лозаноски – Лозано, велигденски подарок кој со сигурност ќе допре до емоциите на многумина.

Песна на која како автори повторно се потпишува братско-сестринскиот тандем Лазар и Магдалена Цветковски.
Како што вели Лозано, текстот на песната е многу емотивен и
сигурно во неа ќе се пронајдат многу кои се далеку од дома.

Share.