Кирацовски за амнестијата и двотретинското мнозинство

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пратеникот на СДСМ Александар Кирацовски денеска беше прашан за предлог законот за амнестија и кој се ќе биде опфатен со него и за тоа дали ќе успеат да обезбедат двотретинско мнозинство во Собранието на Македонија за третото гласање на Уставните измени.


Share.