Клои со сите напори се обидува да тргне нефилтрирана фотографија од социјалните мрежи

Клои Кардашијан ретко се фотографира за да изгледа не помалку од милион долари, коментираат шоубиз медиумите, oваа ТВ-ѕвезда и инфлуенсерка на социјалните мрежи и нејзиниот тим обично знаат да создадат невозможно совршена фотографија. Но, откако нефилтрирана фотографија беше споделена на социјалните мрежи „по грешка“, тимот сака истата да биде избришана.

Тие побараа од платформите на социјалните мрежи да ја отстранат, иако нивните напори ги поттикнаа другите да ја објават повторно. Спорната фотографија со природен изглед ја покажува 36-годишната Клои покрај базен во бикини. Нејзиниот имиџ во голема мера се разликува од која било од претходните лични кампањи на Кардашијанови за нивните различни брендови. Набргу откако се појави во разни форуми на интернет, тимот за односи со јавноста на Кардашијан соопшти дека објавувањето на фотографијата претставува повреда на авторски права бидејќи тоа било сторено без нејзина дозвола.

Сподели