ТЕРА

REKLAMA???

КОГА ЌЕ СЕ СЕЧИ „ЦРВЕНАТА ПАНДЕЛКА“ НА ПРИФАТИЛИШТЕТО ВО БИТОЛА?

Дали прифатилиштето за бездомни животни во Битола беше причина за несогласувањата со Поинаку, го прашавме градоначалникот на Битола, Тони Коњановски во синоќешната емисија „Директно“.  До каде пак се работите за негово и официјално започување со работа, одговорот е во продолжение.