Кои се 5-те најубавите раси на кучиња во светот?

Сите кучиња се убави на свој начин, но постојат различни селекции, некои се најпраметни, некои пак најтемпераментни, некои се хипоалергенски, а овој пат ви ги прикажуваме 5-те најубави раси на кучиња во светот.

  1. Сибирски хаски

  2. Кинг Чарлс   3. Померанец   4. Златен ретривер.   5. Чау чау

Сподели