ТЕРА

REKLAMA???

КОЊАНОВСКИ НАЈАВИ ТРИ НОВИ ДЕТСКИ ПАРКОВИ

Градоначалникот на Битола, Тони Коњановски преку објава на социјaлните мрежи најави дека наскоро ќе има три нови детски паркови во Битола.

Според напишаното, едниот кај улицата „Тодор Паница“, другиот детски парк во населбата Карпош и третиот во Долно Оризари.