Купувачи на дом од АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ одат на патување во Рим-подарок од компанијата

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Најмногу љубов и уживање на m², во новиот дом и во вечниот град Рим” е слоганот под кој 12 купувачи на стан од Адора инженеринг, за првомајскиот продолжен викенд ќе го посетат Рим, што е подарок од компанијата за купен стан во февруари, по повод празникот на вљубените.

„Постојаната грижа за купувачите е дел од корпоративната култура на градежниот бренд кој 15 години го реализира концептот „Адора секогаш Ви нуди повеќе од дом”, возвраќајќи им за подарената доверба. Најважна состојка во секој дом е љубовта и поради тоа нашата цел беше покрај среќата со купувањето на новиот дом, на купувачите да им подариме моменти на уживање, хармонија и љубов во една од најубавите туристички дестинации во светот, вечниот град Рим”, изјави Душко Чифлиганец, заменик генерален директор во Адора инженеринг, при предавањето на ваучерите за Рим на добитниците на подарокот.

„Адора инженеринг ја избрав зошто го сакам најдоброто за моето семејство. Oваа компанија е најдобра во градежниот бизнис, гради сеизмички стабилни станови и вградува градежни материјали со најдобар квалитет, а изборот на објектот Адора Flatiron Скопје е затоа што таа е најубавата зграда во Македонија. Подареното  патување беше големо, неочекувано и пријатно изненадување за нас. По уредувањето на новиот дом, ќе се одмориме, ќе прошетаме и ќе уживаме во Рим, каде водат сите патишта, па и нашите”, вели Сашо Јанев, еден од наградените купувачи, кои својата доверба при изборот на нов дом ѝ ја дале на Адора.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

Од компанијата велат дека заедно со континуираното усовршување во изградбата на квалитетни објекти по светски стандарди, со ексклузивен стил и дизајн, продолжуваат со интересни изненадувања за купувачите, кои од овој градежен бренд со купениот дом секогаш добиваат дополнителна вредност и среќа.

Купувачи на дом во Адора инженеринг ќе уживаат во вечниот Рим

„Со Адора, најмногу љубов и уживање на m², во новиот дом и во вечниот град Рим, каде водат сите патишта“.. Романтичното патување во Рим е подарок за 12 среќни купувачи на стан во февруари, по повод Денот на вљубените, од градежниот бренд кој секогаш нуди повеќе од дом :-)

Posted by Adora Engineering / Адора Инженеринг Скопје on Wednesday, April 25, 2018

Share.