Дали кучињата сакаат роденденски прослави

Родендените на нашите миленици се толку важни што се обидуваме да ги овековечиме со убави слики а најмногу се трудиме да ги разгалиме нашите миленичиња со по некоја играчка или да ги почастиме со специјална роденденска  храна, па дури и да им направиме торта. Факт е дека роденденот на нашите миленичиња е многу важен за нас, зошто секоја година помината со нив е поубава, посреќна и побогата со спомени. Еве како еден сопственик го изненади своето куче кое пак очигледно е дека уживаше во роденденската торта.

 

 

Сподели