Кучиња кои личат на своите сопственици

Многу пати сте виделе фотографии на кои сопствениците на кучиња премногу личат со своите миленици или обратно, нели? Најчесто се наоѓа сличност во нивните „фризури“, а еден британски фотограф дополнително се потруди и преку фотографии ја истакна сличноста помеѓу сопствениците и нивните кучиња. Ние издвоивме неколку од нив.

 

Сподели