ТЕРА

REKLAMA???

ЛДП РЕАГИРА ЗА КАКО ШТО ВЕЛАТ ПРЕКОПВАЊЕТО НА УЛИЦАТА „СТЕВЧЕ ПАТАКО“

Битолската ЛДП реагира за како што велат во својата објава дека улицата „Стевче Патако“, пред три дена асфалтирана, денес се прекопа асфалтот по вчерашната поплава.

„Така беше и на Булеварот кај Ленски Мост. Така ќе биди и на кружниот кај  ветеринарното.  3 од 3 Замолница, повеќе не правете ништо ве молиме.

Не ги пустете парите на битолчани“ велат од ЛДП.