Лејди Гага и францускиот булдог Азиа

Азиа е женско куче од раса Француски булдог (роденa на 1 февруари 2014 година). Таа е куче на Лејди Гага од март-април 2014 година. Нејзиниот прекар е BatPig.

Таа се појави заедно со Лејди Гага на насловната страната на “Харперс Базар” женскиот магазин.

Сподели