Лиам Хемсворт и неговото куче Дора

Нашите срца се стопија благодарение на Лиам Хемсворт и неговото кученце Дора. Во објава на Инстаграм, актерот ја сподели најсовршената слика и порака. Кога станува збор за познати личности и Холивуд, една од работите што обожаваме да ги гледаме е нивната љубов кон своите животни, особено кон нивните кучиња. И со текот на годините, Лиам Хемсворт докажа дека има вистинско меко срце за животните.

Во својата последна објава до Инстаграм, актерот всушност сподели слика што ги стопи нашите срца, додека го гледаме со неговото куче Дора. И ова не е прва слика што Хемсворт ја објави со своето кученце во последно време, но дефинитивно нè тера да се разнежниме. Кучето Дора тој го има уште од бракот со Мајли Сајрус.

Сподели