Лото извештај од 9-то коло

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во 9. коло на Лото 7 извлечени лото броеви беа 1, 3, 7, 11, 22, 30, 35. Највисоката лото премија за 7 погодоци изнесува 7 000 000 денари, а за играта џокер извлечени џокер броеви беа 9, 9, 7, 2, 2, 1, за играта џокер имаше 1 добивка со 5 погодоци во вредност од 43,240 денари.

Share.