Лото премијата близу 9.000.000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Помина уште едно лото коло, а седумка нема, но затоа порасна лото премијата, сега изнесува до 8.700.000. Со оглед на тоа дека во минатите лото кола премијата за седумка растеше околу 300.000 денари по коло, доколку не падне и во следното коло се очекува да надмине 9.000.000 денари. Секоја среда и сабота во 20 часот на Канал 5 ТВ следете ги лото изданијата и запишувајте ги вашите среќни лото броеви, ве очекуваат вредни добивки.

Share.