Магичен концерт на Влатко Стефановски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Свирејќи дел од познатата „Молитва за Магдалену“, Влатко Стефановски му оддаде почит на Оливер Драгојевиќ, на концертот во Античкиот театар во Охрид, кој го организираа „Баги комуникации“. Не сакам да бидам патетичен и затоа ќе отсвирам дел од оваа нумера која инаку ја свирам. Збогум Оливер Дргагојевиќ“, рече Влатко. Ова беше само еден од магичните моменти на вечерта со гитарскиот виртуоз.

Целиот текст прочитајте го на Женски Магазин.

Share.