Магла на повеќе патни правци

0
233

Голема магливост е присутна на повеќе патни правци утринава.

Намалена видливост ќе ве дочека ако тргнете на пат кај Маврово, Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража. Таму видливоста е  од 50 до 100 метри.

Ширум државата коловозите се влажи, па АМСМ препорачува внимателност.

Повардарието и Истокот е зафатен со слаб дожд .