Македонскиот идол Виктор Апостоловски интензивно работи на својата кариера

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Виктор Апостоловски освен што подготвува ново студио, гостува по фестивали , не застанува  и со издавање авторски песни и видео записи. Како што умее да каже, интензивно работи на својата кариера каде што комплетен автор е самиот тој.

Најновиот музички производ на Виктор е песната „Дај“ , чиј што видео запис наиде на лавина коментари заради контроверзната содржина. Но, за него тоа не е проблем, напротив, се смее на лошите коментари, а целосно би прифатил доколку се работи за конструктивна критика.

Од Виктор не очекуваат уште многу песни, видео записи, настапи, фестивали , ние му посакуваме многу среќа!

Share.