Марков со битолските пливачи освојуваат награди

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Нов пехар и медали за пливачите од Битола Дамјан и Ана од пливачкиот клуб „Олимпик“, тие заедно со нивниот ментор Кире Марков беа во Благоевград Р. Бугарија каде во конкуренција од 210 деца успеаа да ги освојат наградите. За деталите на нивниот успех од разговорот во продолжение.

 

Share.