Матурска забава на СОУ и гимназијата Таки Даскало

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Деновиве се е посветено на матурските забави, а подготовките траат во текот на целата година.

Матурантите од СОУ.и гимназијата Таки Даскало, ја прославија својата матурска забава во Гранд Премиер.

За матурската забава сведочат фотографиите, видеата, а пред се дружењата на матурантите кои никогаш не се забораваат.

Share.