Матурска прослава на Долната гимназија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешното издание на Ритамот на градот се дружиме со матурантите од како што е позната во јавноста Долната гимназија.

Проследете ја атмосферата на прославата на матурантите од СОУ  „Таки Даскало“ – Битола.

Share.