Матурска прослава на Земјоделско и Спортската академија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во продолжение видео атмосфера од матурската прослава на Земјоделското училиште „Кузман Шапкарев“ – Битола и Спортската Академија.

Share.