Матурска прослава на Медицинското училиште од Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Матурската забава е настан кој што се чека цела година. Се прават подготовки, се организира се до најситен детал да биде совршено.
Матурантите од медицинското училиште „Др. Јован Калаузи“ од Битола, својата матурска прослава ја одржаа во Гранд Премиер.
На самиот влез се играше, се пееше, матурантите се фотографираа.

Покрај спомените од средношколските денови, дружењето ,матурската забава е настан за кој уште долго време ќе се зборува и ќе им остане во најубаво сеќавање на матурантите.

Share.