Матурска прослава на Музичкото училиште од Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во весела aтмосфера, матурантите од државното музичко училиште од Битола ,својата матура ја прославија во ресторанот Белведере.

Девојките облечени во прекрасни тоалети на кои им парираа момчиња со одличен стајлинг до раните утрински часови славеа за успешно завршените средношколски денови.

Веселото расположение и игра траеја до раните утрински часови.

Оваа година Музичкото училиште одбележува 71 година постоење.

Share.