Меланија Трамп со „жешко“ Божиќно селфи ги збесна американските медиуми

0
1566

Првата дама на САД Меланија Трамп на социјалните мрежи објави Божиќно селфи со капа на Дедо Мраз и поза која потетува на нејзините денови како фото модел.

На сликата нема ништо провокативно, освен самиот поглед кој како што рековме е вообичаен за фото моделите, но американските медиуми веднаш ја напднаа сопругата на Доналд Трамп бидејќи ваква фотка била невкусна и несоодветна за функцијата која е почесна и ја извршува согласно уставот и традицијата на САД.