Мерките за вакцинацијата, одложени за наредната владина седница

Министерството за здравство информира дека мерките кои се однесуваат на вакцинација против Ковид 19, предлог на МЗ и Комисијата за заразни болести, се одложени за наредната владина седница.

Сподели