Министерот за внатрешни работи кај градоначалничката

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари средба со градоначалничката Наташа Петровска. Таа рече дека  разговарале за градење на капацитети на полицијата за поблиска ефективна соработка со граѓаните во функција на граѓаните.

Share.