Мицкоски побара оставка од Владата

„Оставка од Владата веднаш“, побара лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по веста дека полицијата не може да го најде екс-директорот на УБК, Сашо Мијалков, за да му го врачи решението со кое му е определен куќен притвор.

„Одамна реков, мафијата има своја држава. Нема дно кое не го пробија. Оставка на Владата веднаш!“ напиша Мицкоски.
Сподели