Мијата подготвува нова музика и нов албум

Популарната пејачка Мијата, денес гостуваше во Ритамот на градот, каде зборуваше за нејзината нова песна „Маска“, со која испраќа силна порака. Периодов активно работи на нејзиниот нов албум, каде ќе понуди нова и свежа забавна македонска музика. За нејзината кариера, но и нејзината музика, проследете од интервјуто во продолжение.

Сподели