Младата битолчанка Дрогришка пееше заедно со Каролина Гочева

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Каролина Гочева изведе два концерти во Битола, во рамките на концертната турнеја за промоција на најновиот албум Извор.

Она што го привлече вниманието на публиката беше настапот на хорот Мелодиум на сцената заедно со популарната пејачка, а пред се на младата Александра Дрогришка која ја испеа заедно со Гочева песната Звона.

Дрогришка инаку повеќе години е дел од детскиот хор Ѕвончиња, кој како и хорот Мелодиум функционира под диригентска палка на проф.Марина Коруновска.

Share.