Младен Чадиковски избран за претседател на ЗНМ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Младен Чадиковски од ТВ24 е избран за претседател на Здружението на новинарите.

Членовите на ЗНМ денеска на собрание избираа претседател и членови на Управниот и Надзорниот одбор и Советот на честа.

Противкандидат на Чадиковски беше Стојанче Наумов од Канал 77.

Чадиковски ќе го наследи Насер Селмани, кој беше два мандадата на претседателската функција на ЗНМ.

Share.