Младиот Ваберто Даутовски со нов кавер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

После тебе, е насловот на новиот кавер на Ваберто Даутовски и неговиот бенд.

– Оргиналната песна е на Адреналин бенд и ние им се заблагодаруваме што ни дозволија да ја обработиме на наш начин – вели Ваберто.

Ова не е прв кавер на Даутовски, првиот промовиран беше Дај се јави.

Повеќе во видеото во продолжение.

 

Share.