Над 16,5 милиони денари е фондот за седумка

Во 94 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 20, 23, 25, 30, 31, 34 и 35.  Добивка со седум погодоци немаше. Имаше две шестки, секоја од нив вредна по 180.628,80 денари.

Фондот за седумка за следното коло е 16.518.000 денари.

Извлечениот џокер број е: 7, 8, 5, 5, 2, 4.

Сподели