Над 17 милиони денари е фондот за седумката во следното коло

Во 95 коло на Лото7 извлечени беа следните броеви: 9, 16, 22, 25, 32, 33 и 37. Добивка со седум погодоци немаше, а извлечени беа три шестки, секоја од нив вредна по 121.970,13 денари.

Фондот за седумка во следното коло е 17.016.000 денари.

Извлечениот џокер број е: 1, 3, 8, 4, 5, 5.

 

 

Сподели