Над 20.000.000 денари за 7-ка на лото

Во 13 коло извлечени беа броевите 1, 15, 16, 19, 23, 32, 36, нема 7-ка, а извлечени беа две 6-ки. Лото премијата порасна над 20.000.000 денари, а фондот за играта Џокер е 600.000 денари. Останатите детали проследете ги од извештајот на Маја Поцевска.

Сподели