Над 207 000 денари за 6ка на Лото7

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Извлечени броеви за 48. коло – 05.10.2019.
4 5 8 28 30 32 36
533583
Очекуван фонд за добивка со седум погодоци во следното коло за ЛОТО 7: 7.000.000 денари.
Во ова коло беше извлечена една шестка со добивка од над 207 000 денари, а во продолжение и останатите информации од Маја Поцевска.
Share.