Над 22 милиони денари е фондот за 7-ка во следното коло

Во 2 коло на Лото7 извлечени беа следните броеви: 7, 19, 23, 26, 29, 30 и 31. Добивка со седум погодоци немаше, а имаше седум шестки, секоја од нив вредна по 54.981,49 денари.

Фондот за седумка за следното коло е 22.712.000 денари.

Извлечен беше и џокер бројот: 0, 2, 2, 2, 8, 8.

 

Сподели