Над 27,5 милиони денари е фондот за 7 во следното коло

Во саботното издание на Лото7 беа извлечени следните броеви. 9, 10, 18,20, 26, 32 и 33. Седумка немаше, а имаше осум шестки, секоја од нив по 34.392,33 ден.

Фондот за добивка со 7 погодоци во следното коло е 27.545.000 денари.

Извлечениот џокер број е 7, 6, 9, 6, 1, 5.

 

 

Сподели