Над 32 милиони денари е фондот за седумка

Во 3 коло на Лото7 извлечени беа следните броеви: 4, 5, 11, 20, 25, 29 и 33. Добивка со седум погодоци немаше, а беа извлечени дванаесет шестки, секоја од нив со вредност од 32.137,33 денари.

Фондот за седумка за следното коло е 23.232.000 денари.

Извлечен џокер број: 8, 9, 7, 5, 5, 2.

 

Сподели