Над 38 милиони денари ве очекуваат во следното коло на Лото7

1, 4, 15, 21, 25, 32 и 35 се седумте извлечени броеви во 44 коло на Лото7. Добивка со седум погодици немаше, а беа извлечени четири шестки со вредност од по 87.719,50 денари.
Фондот за седумка во следното коло е 38.114.000 денари.
1, 6, 5, 7, 8, 8 е извлечениот џокер број во ова коло.
Сподели