Над 7,5 милиони денари е фондот за седумка

Во 72 коло на Лото 7 беа извлечени следните броеви: 3, 10, 17, 19, 26, 34 и 36.

Добивки со седум и шест погодоци немаше.  Имаше 71 петка, секоја од неа вредна по 6.200,60 денари.

Фондот за седумка во следното коло е 7.596.000 денари.

Во ова коло беше извлечен џокер бројот: 1, 2, 2, 4, 5, 5.

 

Сподели