Намалена видливост кај Ресен, Плетвар, Стража…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на патниот правец Тетово- с Гајре, Павлешници, планински превои Пресека, видливост до 100 метри има Штип, Ресен, Велес-Кула, Страцин, К.Паланка и планинските превои Плетвар, Стража и Пресека, инфомираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Share.