На Велигден владиката Петар во Домот за доенчиња во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска во посета на Домот за доенчиња и мали деца во Битола по повод најголемиот христијански празник Велигден, беше владиката Петар.

Секоја година на штитените и вработените во овој дом им ја пренесува пораката за Христовото воскресение.

Share.