На кои кучиња личат Џесика Бил и Џастин Тимберлејк

Џесика Биел е голем љубител на кучиња. Таа е многу позната актерка која во моментов работи на продолжението на драмата “The Sinner” која е една од напопуларните ТВ Серии на Нефтликс а заедно со Џастин Тимберлејк се грижат за својот син. Но, не само што е тешко да се најде слободно време во нивните животи, туку тие тврдат дека не се спремни за да донесат ново куче во нивниот живот зошто сите три претходни кучиња кои ги имаа си починаа од длабока старост но, емотивната болка за нив им остана. Таа и Џастин направија мала шега на интернет наоѓајќи кучиња на кои најмногу личат.

Сподели