На патот с.Крклино-Битола по една коловозна лента

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поради градежни работи на регионалниот пат Р – 1101 на патен правец с. Крклино – Битола во наредните 30 дена сообраќајот ке се одвива по една коловозна лента. На самото место ќе биде поставена соодветна сообраќајна сигнализација, соопштуваат од АМСМ.

Share.