На првиот работен ден во новата година во посета на пазарот

На првиот работен ден во новата година градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски во посета на Битолскиот Пазар, придружуван од директорката на „Пазари“, Соња Карапашовска.

Како што соопштија од јавното претпријатие, Коњановски им ја честиташе Новата година на граѓаните и пазарџиите и разговараше со нив за идеи и проблемите со кои се соочуваат.

 

 

Сподели