На чај во Анкара

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Анадолу населбата во Анкара, спроти Генералното претставништво на Анадолу државната новинска агенција се наоѓа овај чајник со филџан.

Тој не е поставен на кружен тек, се наоѓа на главна улица до влезот на метро станицата.

Фотографијата на својот Фејсбук профил ја сподели нашиот колега Мартин Николовски кој студира во Анкара.

Оваа фотографија посетува на филџанот на кружниот тек кај Педагошкиот факулет во Битола.

Share.